SuperCoach-Online

Olympisch coach en directeur COACHdeCOACH, Paul Metz, heeft de SuperCoach Online software ontwikkeld nadat hij door zijn jarenlange coachervaring met sporters, en coaches merkte dat er grote behoefte was aan een heldere trainingsstructuur per leeftijdsgroep, aan oefeningen en aan visuele video-ondersteuning.

SuperCoach Online is een geweldig computerprogramma dat sporttrainers en -coaches in staat stelt om in een handomdraai hun trainingsprogramma op te stellen, gemakkelijk bij te werken én te delen met andere trainers of sporters binnen de vereniging.

Zijn opleiding (CIOS en Mastercoach in Sports) en de 20 jaar ervaring als waterpolotrainer, coach en organisator van Paul Metz zijn nu de kracht van COACHdeCOACH in het algemeen en van SuperCoach Online in het bijzonder.

Voor wie is SuperCoach Online?

Voor alle verenigingen die het speelniveau van hun club naar een hoger niveau willen brengen, maar ook voor sporttrainers die minder tijd aan administratieve voorbereiding willen besteden en meer tijd aan de trainingen zelf.

Voor meer informatie: Paul Metz (info@supercoachonline.nl)

E-mailadres:
Wachtwoord:
Wachtwoord vergeten?
Login is mislukt.